Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Φίτζι

Ακίνητο προς πώληση στα Φίτζι

Τα Φίτζι είναι ένα έθνος στο Νότιο Ειρηνικό, ένα αρχιπέλαγος με περισσότερα από 300 νησιά. Είναι διάσημο για τα καταγάλανα τοπία, τις παραλίες με τους φοίνικες και τους κοραλλιογενείς υφάλους με τις καθαρές λιμνοθάλασσες. Τα μεγαλύτερα νησιά, το Viti Levu και το Vanua Levu, είναι επίσης τα πιο πυκνοκατοικημένα. Στο Viti Levu βρίσκεται η Suva, η πρωτεύουσα, ένα λιμάνι με αποικιακή αρχιτεκτονική βρετανικού τύπου.

Η Δημοκρατία των Φίτζι έχει πάνω από 300 τροπικά νησιά και είναι ένας παράδεισος για αλλοδαπούς που θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στα Φίτζι και να είναι ο ιδιοκτήτης ενός τμήματος ακινήτων σε μια αναπτυσσόμενη και κεντρική χώρα του Νοτίου Ειρηνικού.

Τα Φίτζι έχουν τρεις τύπους κατοχής γης. Η γη στα Φίτζι ανήκει είτε στην ιθαγενή είτε στην κορώνα (πολιτεία).

Η περιοχή Grande Suva στην πρωτεύουσα είναι γενικά το πιο πολυσύχναστο κατοικημένο τμήμα των Φίτζι, αν και η επαρχία Ba, η οποία καλύπτει την πόλη Nadi και Lautoka, έχει τον υψηλότερο πληθυσμό.

Η απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών των Φίτζι διεξάγεται κάθε 10 χρόνια, με την τελευταία απογραφή που παρατηρεί έναν πληθυσμό που πρέπει ακόμη να φτάσει τους 900.000 και έναν αστικό πληθυσμό με αύξηση 5% από το 2007-2017.

Το Nadi Town είναι το παγκόσμιο λιμάνι των Φίτζι, το οποίο φιλοξενεί το κύριο διεθνές αεροδρόμιο και πτήσεις εσωτερικού προς την πόλη Σούβα και άλλα μέρη των Φίτζι.

Το Freehold είναι ο μόνος τύπος γης που μπορεί να αγοραστεί άμεσα από μη κατοίκους. Δεν υπάρχουν χρονικά όρια για την κατοχή του Freehold και ως εκ τούτου, θεωρείται συχνά ο ασφαλέστερος τίτλος.

Παρόμοια με την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τα Φίτζι χρησιμοποιούν τα συστήματα τίτλου Torrens, που πήραν το όνομά τους από τον Αυστραλό, Sir Richard Torrens. Τα Φίτζι έχουν υιοθετήσει αυτό το σύστημα και εφαρμόζουν τον κανονισμό ιδιοκτησίας γης και σχέσεων μέσω του νόμου περί μεταβίβασης γης.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στα Φίτζι, μια σημαντική σημείωση του συστήματος Torrens είναι ότι οι τίτλοι είναι αμετάκλητοι, επομένως δεν μπορούν να μετατραπούν σε άκυρη από προηγούμενα γεγονότα, εκτός εάν οι τίτλοι έχουν ληφθεί ανέντιμα και εκεί ήταν δικαστικές αποφάσεις στα δικαστήρια των Φίτζι που επιβεβαίωσαν αυτήν την αρχή.

 

Εάν επενδύετε σε ακίνητα προς πώληση στα Φίτζι μέσω ενός κτηματομεσίτη, βεβαιωθείτε ότι έχουν εγγραφεί στο Fiji Real Estate Agent Licenting Board, το οποίο είναι το μόνο συνταγματικό όργανο των Φίτζι που εγκρίνει κτηματομεσίτες και πωλητές για τη διενέργεια συναλλαγών σε ακίνητα ακίνητο προς πώληση στα Φίτζι.

 

Περίπου το 8% της γης των Φίτζι είναι αποκλειστική ιδιοκτησία. Σε σύγκριση με τις κύριες πόλεις και τις πόλεις των Φίτζι, οι τίτλοι ιδιοκτησίας είναι διαδεδομένοι σε μέρη όπως το Ρακιράκι και το Pacific Harbour, καθώς και η πόλη Savusavu και τα νησιά Taveuni και Koro στο βόρειο τμήμα των Φίτζι.

 

Ωστόσο, οι αλλοδαποί μπορεί να κατέχουν ιδιόκτητα ακίνητα εντός των δημοτικών ορίων, εάν η εν λόγω ιδιοκτησία είναι τίτλος υψόμετρου ή κατοικία εντός ολοκληρωμένων τουριστικών εξελίξεων, όπως το νησί Denarau, το νησί Naisoso στο Nadi.

 

Πάνω από το 90% της ξηράς των Φίτζι ανήκει συνήθως σε αυτόχθονες Φίτζι, γνωστοί ως Taukei. Η γη είναι ιδιοκτησία του δήμου.

 

Είναι σημαντικό να υπενθυμίσετε ότι εάν θέλετε να νοικιάσετε την πατρίδα σας, πρέπει να το κάνετε μέσω του TLTB και να μην συνεργαστείτε ξεχωριστά με ένα άτομο, επειδή η γη της Φίτζι είναι κοινή ιδιοκτησία όλων των ζωντανών μελών των μονάδων ιδιοκτησίας γης (mataqali ) και clan (yavusa).

 

Μπορεί να σημειωθεί ότι ορισμένα ακίνητα προς πώληση στα Φίτζι βρίσκονται σε εγγενή γη, και ως εκ τούτου αυτές οι πράξεις τίτλου θα έχουν υποκειμενικά χρόνια, ανάλογα με τον τύπο της μίσθωσης.

  •  
    Προχωρώντας στα Φίτζι. Αποφοίτησε και ζούσε στα Φίτζι.

        Βρίσκεται στην καρδιά του Ειρηνικού, με αρχιπέλαγος περίπου 300 νησιών, το σημερινό κυρίαρχο έθνος είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για την παρθένα ομορφιά του και για τον μεγάλο αριθμό αλλοδαπών που αποφασίζουν να κινούνται κάθε χρόνο. Μιλάμε για μια πραγματικότητα που είναι πιο μοναδική ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 39394

Πώληση Χωράφι, Φίτζι, Suva, Suva, Suva

2,456,519.60EUR
Πώληση
Χωράφι

40468.600 m²
Ένα κρυμμένο στολίδι στον Ειρηνικό - αγρόκτημα με μεγάλο υπόγειο υδροφορέα προς πώληση στα Φίτζι - 10 στρέμματα w / 50 έτη γεωργικής μίσθωσης ότι ...
Cod. 27846

Πώληση Χωράφι, Φίτζι, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
Πώληση
Χωράφι

50000 m²
γης προς πώληση
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB